100% CRUISE SERVICE

MET EEN GLIMLACH

Wat zoek je?

Ontvang onze nieuwsbrief

nieuwsbrief icon

Inschrijven voor onze brochure

brochure icon

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte:
phone icon vtravel+32 (0)3 501 05 70phone icon vtravel

Offerte aanvragen
logo

MSC FANTASIA

   plus

 Uw schip

MSC Fantasia biedt plaats aan 3.274 passagiers en 1370 bemanningsleden. Bij de bouw is gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologieën en het ontwerp van het interieur is erop gericht om een zo gastvrij mogelijke sfeer te creeren. De MSC Aurea Spa van 1500 m2, de interactieve sportbar, een Tex-Mex restaurant en een buffet restaurant dat 20 uur per dag geopend is, een 4D bioscoop en een Formule 1 simulator zijn slechts enkele facetten van dit moderne cruiseschip. Zij was het eerste schip van de rederij met een exclusief VIP gedeelte, de MSC Yacht Club. Het bestaat uit 99 ruime suites (tot 65m2 groot) met een eigen bar, solarium, 2 jacuzzis, een zwembad met schuifdak en een eigen butlerservice. De voorzijde van de Observation Lounge heeft grote ramen die een grandioos uitzicht beloven. Deze lounge omvat tevens relax ruimtes, een Wi-Fi gedeelte en een bibliotheek met boeken in diverse talen. Een honingkleurige onyx marmeren tafel is de plek voor een heerlijk ontbijt. Vele tv schermen zorgen ervoor dat de gasten continu op de hoogte blijven van de route, het weer en de sterrenhemel. Het is het eerste schip met een vloer van Swarovski.

Bouwjaar: 2008
Passagiers: 3274
passagiersdekken: 14
Voltage: 220 V
Nationaliteit bemanning: Internationaal
Voertaal aan boord: Engels, meertalig

Restaurant main                                                          Red Velvet Restaurant

 

Uw cabine

Binnenhut, Bella

Binnenkajuit Bella - I1
Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 13-21 m² en beschikt over twee eenpersoonsbedden welke, op verzoek, kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Binnenhut, Fantastica

Binnenkajuit Fantastica - I2
Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 13-21 m² en beschikt over twee eenpersoonsbedden welke, op verzoek, kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.

Buitenhut, Bella

Buitenkajuit Bella - O1
Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 17-29 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.

 Buitenhut, Fantastica

Buitenkajuit Fantastica - O2
Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 17-29 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.

Balkonhut, Bella

Balkonkajuit Bella (met beperkt zicht) - B1
Een Balkonhut heeft een oppervlakte van 16-20 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon (± 4 m²) venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.
.

Balkonhut, Fantastica

Balkonkajuit Fantastica - B2
Een Balkonhut heeft een oppervlakte van 16-20 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon (± 4 m²) venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.
 

Suite met Balkon

Suite Aurea - S3
Een Deluxe Suite heeft een oppervlakte van ongeveer 26-39 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad, toilet en föhn.

Suite Deluxe Yacht club

Deluxe Suite - YC1
Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoons zijn (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met bad. Interactieve tv. Telefoon. Internetverbinding met laptop mogelijk (tegen betaling). Nintendo Wii console (beschikbaar op de MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 26 tot 39 m² met balkon.

Suite Yacht Club, Executive & Familie

Executive & Family Suite - YC2
Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoons zijn (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met bad. Interactieve tv. Telefoon. Internetverbinding met laptop mogelijk (tegen betaling). Nintendo Wii console (beschikbaar op de MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 45 tot 53 m² met panoramisch raam.

Suite Royal Yacht Club.

Royal Suite met Balkon - YC3
Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoonsbed zijn (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met bad. Interactieve tv. Telefoon. Internetverbinding met laptop mogelijk (tegen betaling). Nintendo Wii console (beschikbaar op de MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 36 m² met een balkon van 16 m².

Aan boord

→ Sportieve, elegante sfeer
→ casual kledij
→ aanboord valuta = dollar
→ Mastercard/Visa
→ receptie
→ restaurant (gevarieerde buffetstijl )
→ lounge
→ 11bars
→ 1 whirlpools
→ 3 zwembaden
→ casino
→ speelparadijs voor kinderen
→ souvenirwinkel
→ groot zonnedek.
→ ervaren reisleiders
→ Roken is enkel toegelaten op het zonnedek

 

V-travel
Welkomstraat 18
2960 SINT LENAARTS
België

Tel: +32 (0)3 501 05 70
BE0554960655
www.v-travel.be
v-travel@outlook.be