100% CRUISE SERVICE

MET EEN GLIMLACH

Wat zoek je?

Ontvang onze nieuwsbrief

nieuwsbrief icon

Inschrijven voor onze brochure

brochure icon

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte:
phone icon vtravel+32 (0)3 501 05 70phone icon vtravel

Offerte aanvragen
logo

MSC MERAVIGLIA

    

Buitenkajuit Bella - O1

Uw schip

De MSC Meraviglia behoort net als de MSC Bellissima tot de Vista Klasse en heeft een capaciteit van 5.700 passagiers. In het midden van het schip bevindt zich de Galleria Meraviglia, een promenade van 96 meter met aan de zijkanten boetieks, bars en restaurants. De promenade is bedekt met een digitaal LED-plafond dat zonsopgangen/ondergangen of sterren projecteert afhankelijk van de tijd van de dag.

Bouwjaar: 2017
Passagiers: 5.714
passagiersdekken: 14
Voltage: 220 V
Nationaliteit bemanning: Internationaal
Voertaal aan boord: Engels, Duits, Frans, Italiaans
 

Uw cabine

Alle hutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Zij beschikken tevens standaard over airconditioning, satelliet televisie, minibar, een kluis en radio. De hutten zijn verdeeld over verschillende categorieën, waaronder Suites met een privé-balkon, balkon hutten, zeezichthutten en binnenhutten. De kussens en matrassen zijn van hoge kwaliteit en ontworpen door het Italiaans gerenommeerd bedrijf Dorelan. De badkamers in de suites zijn uitgerust met stijlvolle en eigentijdse badkamermeubels.

COLOSSEO DEK
PETRA DEK
TAJ MAHAL DEK
MACHU PICCHU DEK
ALHAMBRA DEK
HAGIA SOPHIA DEK
ACROPOLIS DEK
GRAND CANYON DEK
KILIMANJARO DEK
ANGKOR WAT DEK
TOUR EIFFEL DEK
IGUAZU DEK
PIRAMIDS DEK
BABYLON DEK


Binnenhut

Binnenkajuit Bella - I1

Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 12-21 m² en beschikt over twee eenpersoonsbedden welke, op verzoek, kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Buitenhut

Buitenkajuit Bella - O1

Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 17-29 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Balkonhut

Balkonkajuit Bella - B1

Een Balkonhut heeft een oppervlakte van 16-20 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon (± 4 m²) venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.
.

Suite met balkon 

Duplex Suite Aurea - D3Een Deluxe Suite heeft een oppervlakte van ongeveer 52 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad, toilet en föhn.

Aan boord

→ Sportieve, elegante sfeer
→ casual kledij
→ aanboord valuta = dollar
→ Mastercard/Visa
→ receptie
→ 7 restaurant (gevarieerde buffetstijl )
→ lounge
→ diverse bars
→ 2 zwembaden
→ casino
→ speelparadijs voor kinderen
→ souvenirwinkel
→ groot zonnedek.
→ ervaren reisleiders
→ Roken is enkel toegelaten op het zonnedek
 
V-travel
Welkomstraat 18
2960 SINT LENAARTS
België

Tel: +32 (0)3 501 05 70
BE0554960655
www.v-travel.be
v-travel@outlook.be