100% CRUISE SERVICE

MET EEN GLIMLACH

Wat zoek je?

Ontvang onze nieuwsbrief

nieuwsbrief icon

Inschrijven voor onze brochure

brochure icon

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte:
phone icon vtravel+32 (0)3 501 05 70phone icon vtravel

Offerte aanvragen
logo

MSC SPLENDIDA

    Uw schip

De MSC Splendida**** behoort samen met zusterschepen MSC FantasiaMSC Divina en MSC Preziosa tot de grootste resortschepen van MSC Cruises. De Fantasia klasse schepen staan garant voor veel faciliteiten voor veel gasten. Dineren kan in twee zittingen, half zeven en negen uur, in de restaurants Villa Verde en La Reggia. Specialiteiten zijn verkrijgbaar in het Santa Fe restaurant, het a la carte restaurant L’Olivio en de wijnbar. Het buffetrestaurant (Pago Pago en Bora Bora) zijn ruim en bieden allerlei keuzes.

Bouwjaar: 2009
Passagiers: 3900
passagiersdekken: 13
Voltage: 220 V
Nationaliteit bemanning: Internationaal
Voertaal aan boord: Engels, Duits, Frans, Italiaans
La Piazetta                                                                                   
La Piazzetta


La Reggia                                                                               Villa Verde
Villa Verde Restaurant - MSC Splendida

Sports bar                                                                     Bora Bora


Pago Pago restaurant                                           L' Olivio Yacht Club restaurant
Yacht Club Restaurant L'Olivio - MSC Splendida
 

Uw cabine

De MSC Splendida beschikt over een groot aanbod van hutten en suites. De ruimtes zijn zo ingedeeld, dat u zich er snel thuis zult voelen. Alle hutten zijn uitgerust met airconditioning en een kluis voor waardevolle spullen. Bij het kiezen van een hut kunt u kiezen uit een binnenhut, een buitenhut en een balkonhut. Bij de suites hebben de Standaard-suite, de Luxe-suite en de Royal-suite een balkon. De Executive Familie Suite beschikt over een raam met een schitterend panorama uitzicht. Bij de Aurea-suite heeft u de keuze tussen een hut met balkon of een hut met een raam met panorama uitzicht.

Binnenhut, Bella

Binnenkajuit Bella - I1
Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 13-21 m² en beschikt over twee eenpersoonsbedden welke, op verzoek, kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Binnenhut, Fantastica

Buitenkajuit Fantastica - O2
Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 13-21 m² en beschikt over twee eenpersoonsbedden welke, op verzoek, kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.

Buitenhut, Bella

Buitenkajuit Bella - O1

Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 17-29 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.

 Buitenhut, Fantastica

Buitenkajuit Fantastica - O2
Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 17-29 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.

Balkonhut, Bella

Balkonkajuit Bella (met beperkt zicht) - B1
Een Balkonhut heeft een oppervlakte van 16-20 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon (± 4 m²) venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.
.

Balkonhut, Fantastica

Balkonkajuit Fantastica - B2
Een Balkonhut heeft een oppervlakte van 16-20 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon (± 4 m²) venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.
 

Suite met Balkon Aurea

Suite Aurea - S3
Een Deluxe Suite heeft een oppervlakte van ongeveer 21-47 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad, toilet en föhn.

Suite Deluxe Aurea met panoramavenster

Suite Aurea met panoramavenster - SP3A
lle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoons zijn (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met bad. Interactieve tv. Telefoon. Internetverbinding met laptop mogelijk (tegen betaling). Nintendo Wii console (beschikbaar op de MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 21 m² met balkon.

Suite Executive en Family Suite

Executive & Family Suite - YC2
Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoons zijn (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met bad. Interactieve tv. Telefoon. Internetverbinding met laptop mogelijk (tegen betaling). Nintendo Wii console (beschikbaar op de MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 45 tot 53 m² met panoramisch raam.

Suite Royal met balkon.

Royal Suite met Balkon - YC3
Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoonsbed zijn (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met bad. Interactieve tv. Telefoon. Internetverbinding met laptop mogelijk (tegen betaling). Nintendo Wii console (beschikbaar op de MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 36 m² met een balkon van 16 m².

Aan boord

→ Sportieve, elegante sfeer
→ casual kledij
→ aanboord valuta = dollar
→ Mastercard/Visa
→ receptie
→ restaurant (gevarieerde buffetstijl )
→ lounge
→ 11bars
→ 1 whirlpools
→ 3 zwembaden
→ casino
→ speelparadijs voor kinderen
→ souvenirwinkel
→ groot zonnedek.
→ ervaren reisleiders
→ Roken is enkel toegelaten op het zonnedek
 
V-travel
Welkomstraat 18
2960 SINT LENAARTS
België

Tel: +32 (0)3 501 05 70
BE0554960655
www.v-travel.be
v-travel@outlook.be