100% CRUISE SERVICE

MET EEN GLIMLACH

Wat zoek je?

Ontvang onze nieuwsbrief

nieuwsbrief icon

Inschrijven voor onze brochure

brochure icon

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte:
phone icon vtravel+32 (0)3 501 05 70phone icon vtravel

Offerte aanvragen
logo


M/s KONINGSDAM

    Uw schip

De MS Koningsdam is het nieuwste vlaggenschip van Holland America Line. Muziek vormt een belangrijk thema op dit schitterende cruiseschip: niet alleen in de vele entertainment-programma’s, maar ook in het interieur keert muziek terug. Aan boord zijn onder meer vijf volledig gefaciliteerde theaters aan boord. Ook op culinair terrein biedt de MS Koningsdam alleswat u zich wensen kunt.


Bouwjaar: 2016
Passagiers: 2.650
Bemanningsleden: 1.025
passagiersdekken: 12
Nationaliteit bemanning: Internationaal
Voertaal aan boord: Engels
 

Uw cabine

Binnenhut

Binnenkajuit - I

Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 16-25 m2; en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn.
 

Zeezicht hut, familie

Family Buitenkajuit - FA

Een Familie hut heeft een oppervlakte van 20 m2 en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, een (maximaal) tweepersoons sofa bed en een uitklapbaar bovenbed. Verder beschikt deze hut over een venster, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon en een kluis. De hut beschikt over twee badkamers met in de grootste een bad, douche en toilet en in de kleinere een douche en toilet.

Duluxe Balkonhut


Veranda-kajuit - V

Een Deluxe Balkonhut heeft een oppervlakte van 20-35 m2; en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn.

Balkonhut

Veranda-kajuit - VD

Een Vista Suite heeft een oppervlakte van 25-42 m2; en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn..
 

Deluxe suite

Vista Suite - A

Een Neptune Suite heeft een oppervlakte van ongeveer 48 m² en beschikt over een kingsizebed, groot balkon, zitgedeelte, grote kledingkast, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad en douche, twee wastafels, toilet en föhn. Boekt u een Neptune suite, dan mag u kosteloos gebruik maken van de Neptune Lounge en persoonlijke stewardservice. Tijdens de cruise is gratis was-, strijk en stomerijservice inbegrepen. Bij inscheping treft u een fles water aan in uw suite en in de Neptune Lounge staat een fles sprankelende wijn op u te wachten. U ontvangt voorrang bij in- en ontschepen en bij de keuze voor uw dinerzitting en tafel.
 

Signature suite (met balkon)


Signature Suite - SY

Een Signature Suite heeft een oppervlakte van 36-42 m2 en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, groot zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met grote whirlpool en douche, aparte douchecabine, dubbele wastafel,toilet en fohn.

Neptune Suite (met balkon)

Neptune Suite - SB

Een Neptune Suite heeft een oppervlakte van 43-60 m2 en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn.


Aan boord

→ Sportieve, elegante sfeer
→ Casual kledij
→ Aanboord valuta = dollar
→ Mastercard/Visa
→ Receptie
→7 Restaurant
→Specialiteiten restaurant
→Bibliotheek
→Discotheek
→Casino
→Internet café
→Fotogallerij
→Kinder faciliteiten
→Kunstgalerie
→Liften
→Sauna
→Welness
→Theater
→Wasruimte
→Whirlpools
→Winkels
→2 Zwembaden
 
V-travel
Welkomstraat 18
2960 SINT LENAARTS
België

Tel: +32 (0)3 501 05 70
BE0554960655
www.v-travel.be
v-travel@outlook.be