100% CRUISE SERVICE

MET EEN GLIMLACH

Wat zoek je?

Ontvang onze nieuwsbrief

nieuwsbrief icon

Inschrijven voor onze brochure

brochure icon

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte:
phone icon vtravel+32 (0)3 501 05 70phone icon vtravel

Offerte aanvragen
logo

M/s MAASDAM

    
 



Uw schip


Het MS MAASDAM van Holland Amerika Line  is een 4-sterren-plus schip en is tientertijd als vijfde aanwinst bij de vloot gevoegd. Ondanks dat het ms Maasdam een relatief kleinder schip is, bevinden zich alle faciliteiten aan boord die de hedendaagse cruisereiziger zich mag wensen. Het schip is prachtig afgewerkt met koperbeslag, indrukwekkende kunstwerken en teakhouten dekken. Dit alles zorgt voor een zeer ware uitstraling aan boord van het schip.

Bouwjaar: 1993
Passagiers: 1.258
Bemanningsleden: 557
passagiersdekken: 10
Nationaliteit bemanning: Internationaal
Voertaal aan boord: Engels, nederlandstalige reisbegeleider aan boord
 

Uw cabine


Alle hutten beschikken over airconditioning, twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een tweepersoonsbed, zitje, flatscreen televisie, telefoon, radio, badkamer met douche en toilet en haarföhn..

BINNENHUT

Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 13-27 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, gratis roomservice, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn,

STANDAARD BINNENHUT

Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 13-30m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster met beperkt zeezicht, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad of douche, toilet en föne.

LANAI SUITE

Een Lanai buitenhut heeft een oppervlakte van 13-30 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad en douche, toilet en föhn.


BALKONHUT
 
Een Verandah Suite heeft een oppervlakte van 26-35 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad en douche, toilet en föne

NEPTUNE SUITE


Een Neptune suite heeft een oppervlakte van 52-60 m2 en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met jacuzzi en douche, toilet en fohn. Boekt u een Neptune suite, dan mag u kosteloos gebruik maken van de Neptune Lounge en persoonlijke stewardservice. Tijdens de cruise is gratis was-, strijk en stomerijservice inbegrepen. Bij inscheping treft u een fles water aan in uw suite en in de Neptune Lounge staat een fles sprankelende wijn op u te wachten. U ontvangt voorrang bij in- en ontschepen en bij de keuze voor uw dinerzitting en tafel.

PENTHOUSE SUITE

Een Pinnacle Suite heeft een oppervlakte van 110-120 m2 en beschikt over een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, woonkamer, kleedkamer, apart toilet en een badkamer met grote jacuzzi en douche, 2e toilet en fohn. Uiteraard zijn airconditioning, een flat screen-TV, telefoon en een kluis in uw suite aanwezig. Boekt u een Pinnacle suite, dan mag u kosteloos gebruik maken van de Neptune Lounge en persoonlijke stewardservice. Tijdens de cruise is gratis was-, strijk en stomerijservice inbegrepen. Bij inscheping treft u een fles water aan in uw suite en in de Neptune Lounge staat een fles sprankelende wijn op u te wachten. U ontvangt voorrang bij in- en ontschepen en bij de keuze voor uw dinerzitting en tafel.

Aan boord

→ Sportieve, elegante sfeer
→ Casual kledij
→ Aanboord valuta = dollar
→ Mastercard/Visa
→ Receptie
→ 3 Restaurants
→ diverse Bars en cafés
→ kunstgalerij
→ casino
→ spa-center met fitnessruimte
→ sauna
→ massage en beauty salon
→ 2 buitenzwembaden (waarvan 1 met glazen dak)
→ kindvriendelijk
→ nachtclub
→ Bibliotheek
→ Groot zonnedek
→ Winkeltjes
→ Ervaren reisleiders
 
V-travel
Welkomstraat 18
2960 SINT LENAARTS
België

Tel: +32 (0)3 501 05 70
BE0554960655
www.v-travel.be
v-travel@outlook.be