100% CRUISE SERVICE

MET EEN GLIMLACH

Wat zoek je?

Ontvang onze nieuwsbrief

nieuwsbrief icon

Inschrijven voor onze brochure

brochure icon

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte:
phone icon vtravel+32 (0)3 501 05 70phone icon vtravel

Offerte aanvragen
logo


M/s nieuw amsterdam

    
 Uw schip

Het nieuwste schip van Holland America Line meet ruim 86.000 ton en kwam in 2010 in de vaart. Zowel het interieur als de kunstcollectie aan boord reflecteren de geschiedenis en de allure van New York, het vroegere Nieuw Amsterdam. Net als zusterschip Eurodam biedt dit schip dezelfde innovatieve concepten zoals het Aziatisch getinte Tamarind Restaurant en de Silk Den lounge met een panoramisch uitzicht over zee en het Lido zwembad. Uiteraard ontbreken de Holland America kenmerken als de glazen buitenliften, het Explorations Café en het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill niet. Daarnaast is er het Culinary Arts Center, waar in supermoderne show keukens kookdemonstraties en lessen worden gegeven, een uitgebreide Greenhouse Spa & Salon met hydrozwembad en fitnesscentrum en het Italiaanse familierestaurant Canaletto.


 

Bouwjaar: 2010
Passagiers: 2.106
Bemanningsleden: 929
passagiersdekken: 11
Nationaliteit bemanning: Internationaal
Voertaal aan boord: Engels,
 

Uw cabine

BINNENHUT

Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 13-27 m2 en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, gratis roomservice, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en fohn

BUITENHUT

Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 13-30 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster (geen enkele hut heeft vrij zeezicht), airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn..

BALKONHUT

Een Veranda suite heeft een oppervlakte van 26-35 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

NEPTUN SUITE

Een Neptune suite heeft een oppervlakte van 52-60 m2 en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, zitgedeelte, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis en een badkamer met jacuzzi en douche, toilet en fohn. Boekt u een Neptune suite, dan mag u kosteloos gebruik maken van de Neptune Lounge en persoonlijke stewardservice. Tijdens de cruise is gratis was-, strijk en stomerijservice inbegrepen. Bij inscheping treft u een fles water aan in uw suite en in de Neptune Lounge staat een fles sprankelende wijn op u te wachten. U ontvangt voorrang bij in- en ontschepen en bij de keuze voor uw dinerzitting en tafel.

PENTHOUSE SUITE

Een Pinnacle Suite heeft een oppervlakte van 110-120 m2 en beschikt over een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, woonkamer, kleedkamer, apart toilet en een badkamer met grote jacuzzi en douche, 2e toilet en fohn. Uiteraard zijn airconditioning, een flat screen-TV, telefoon en een kluis in uw suite aanwezig. Boekt u een Pinnacle suite, dan mag u kosteloos gebruik maken van de Neptune Lounge en persoonlijke stewardservice. Tijdens de cruise is gratis was-, strijk en stomerijservice inbegrepen. Bij inscheping treft u een fles water aan in uw suite en in de Neptune Lounge staat een fles sprankelende
wijn op u te wachten. U ontvangt voorrang bij in- en ontschepen en bij de keuze voor uw dinerzitting en tafel.
 

Aan boord

→ Sportieve, elegante sfeer
→ Casual kledij
→ Aanboord valuta = dollar
→ Mastercard/Visa
→ Receptie
→ 5 RestaurantS
→Specialiteiten keuken
→Bibliotheek
→Bioscopen
→Casino
→Internet café
→Fotogalerie
→Kinder faciliteiten (geen opvang)
→Kunstgalerie
→Liften
→Sauna
→Kapsalon
→Welness
→Theater
→Wasruimte
→Whirlpools
→Winkels
→Zwembaden
 
V-travel
Welkomstraat 18
2960 SINT LENAARTS
België

Tel: +32 (0)3 501 05 70
BE0554960655
www.v-travel.be
v-travel@outlook.be