100% CRUISE SERVICE

MET EEN GLIMLACH

Wat zoek je?

Ontvang onze nieuwsbrief

nieuwsbrief icon

Inschrijven voor onze brochure

brochure icon

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte:
phone icon vtravel+32 (0)3 501 05 70phone icon vtravel

Offerte aanvragen
logo

MSC ARMONIA

    

Balkonkajuit Fantastica - B2

Uw schip

MSC Cruises heeft in het jaar 2001 de MSC Armonia geïntroduceerd en haar in 2014 volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie zijn o.a. de aanwezige restaurants vergroot, nieuwe hutten met balkons toegevoegd en is er meer ruimte gecreëerd op het zonnedek.

Bouwjaar: 2001
Passagiers: 2579
passagiersdekken: 9
Voltage: 220 V
Nationaliteit bemanning: Internationaal
Voertaal aan boord: Engels, Duits, Frans, Italiaans
 

Uw cabine

Alle hutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Zij beschikken tevens standaard over airconditioning, satelliet televisie, minibar, een kluis en radio. De hutten zijn verdeeld over verschillende categorieën, waaronder Suites met een privé-balkon, balkon hutten, zeezichthutten en binnenhutten. De kussens en matrassen zijn van hoge kwaliteit en ontworpen door het Italiaans gerenommeerd bedrijf Dorelan. De badkamers in de suites zijn uitgerust met stijlvolle en eigentijdse badkamermeubels.


Binnenhut, Bella

Binnenkajuit Bella - I1

Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 13-21 m² en beschikt over twee eenpersoonsbedden welke, op verzoek, kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Binnenhut, Fantastica

Binnenkajuit Fantastica - I2

Een Binnenhut heeft een oppervlakte van 13-21 m² en beschikt over twee eenpersoonsbedden welke, op verzoek, kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.

Buitenhut, Bella

Buitenkajuit Bella (met beperkt zicht) - O1
Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 17-29 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.

 Buitenhut, Fantastica

Buitenkajuit Fantastica - O2

Een Buitenhut heeft een oppervlakte van 17-29 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.

Balkonhut, Wellness

Balkonkajuit Wellness - BW

Een Balkonhut heeft een oppervlakte van 16-20 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon (± 4 m²) venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De Bella experience is het voordeligste huttype aan boord en staat voor comfort voor een betaalbare prijs. Roomservice en ontbijt in uw hut is tegen een meerprijs verkrijgbaar.
.

Balkonhut, Fantastica

Balkonkajuit Fantastica - B2

Een Balkonhut heeft een oppervlakte van 16-20 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon (± 4 m²) venster, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De Fantastica experience biedt alle voordelen van de Bella experience, uitgebreid met diverse extra’s. De uitgebreide roomservice aan boord is 24 uur per dag beschikbaar en wordt gratis bezorgd, u heeft voorrang bij de keuze voor een dinerzitting (hoewel deze niet in alle gevallen kan worden toegekend) en kunt uw ontbijt gratis bestellen en in uw hut gebruiken.
 

Suite met balkon fantastica

Suite Fantastica - S2


Een Deluxe Suite heeft een oppervlakte van ongeveer 21-27 m² en beschikt over een tweepersoonsbed welke, op verzoek, kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, balkon, airconditioning, flat screen-TV, telefoon, internet (tegen betaling), kluis, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad, toilet en föhn.

Suite Deluxe Aurea met panoramavenster

Suite Aurea - S3Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoons zijn (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met bad. Interactieve tv. Telefoon. Internetverbinding met laptop mogelijk (tegen betaling). Nintendo Wii console (beschikbaar op de MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 21 m² met balkon.
 

Aan boord

→ Sportieve, elegante sfeer
→ casual kledij
→ aanboord valuta = dollar
→ Mastercard/Visa
→ receptie
→ 4 restaurant (gevarieerde buffetstijl )
→ lounge
→ diverse bars
→ 2 zwembaden
→ casino
→ speelparadijs voor kinderen
→ souvenirwinkel
→ groot zonnedek.
→ ervaren reisleiders
→ Roken is enkel toegelaten op het zonnedek
 
 
V-travel
Welkomstraat 18
2960 SINT LENAARTS
België

Tel: +32 (0)3 501 05 70
BE0554960655
www.v-travel.be
v-travel@outlook.be